Die Geschichte von der kleinen Gämse Jana, die nicht springen will. Deutsch-Englisch. / The story of the little Chamois Chloe, who does not want to leap. German-Engl. E-book

Neuerscheinung! Deutsch-Englisch.Marienkäfer Marie macht eine Reise in die Berge und trifft dabei auf die kleine Gämse Jana, die nicht, über Stock und Stein, springen will. Doch dann bricht eine Lawine los.Jana und Marie werden in einer Höhle eingeschlossen.New release of the classic in German-English!Ladybird Marie travels into the mountains and meets little chamois Chloe who doesn't like to leap over hedges and ditches.But then an avalanche breaks loose. Chloe and Marie are trapped in a cave...